Unides Podem – Esquerra Unida: “Els resultats del 28A estaran a l’alçada de l’esforç realitzat en campanya”

El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana de la coalició, Rubén Martínez Dalmau, ha comparegut en roda de premsa junt a les candidates a Corts Valencianes per València, Pilar Lima i Rosa Pérez Garijo, i el candidat al Congrés dels Diputats, Héctor Illueca

Dalmau: “El vot a Unides Podem – Esquerra Unida val doble per a transformar Espanya i el País Valencià, anem a desbordar el Botànic i posarem el Consell al servei de la gent”

Per a Unides Podem – Esquerra Unida la campanya per a les eleccions generals i autonòmiques ha sigut “satisfactòria”. Així l’ha valorada el seu candidat a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, qui ha afegit que no era “fàcil”, donat que “ha sigut una campanya d’unes eleccions que es van avançar”. Així i tot, Dalmau ha afirmat que “a nosaltres ens va agafar amb els deures fets” i s’ha mostrat convençut “que els resultats del 28A estaran a l’alçada de l’esforç realitzat”. 

Un esforç que ha sigut quantificat en quilòmetres per la candidata a Les Corts per València, Rosa Pérez Garijo, en més de 3000 quilòmetres en furgoneta. Un recorregut que s’ha fet “sumant gent, com vam demostrar en el mitin d’Alacant, on es va quedar fora molta gent”. 

Pérez Garijo ha atribuit aquest suport creixent a la suma de la confluència. “Sempre he dit que quan dos treballen bé, no sumen sinó que multipliquen i anem a ser decisius el pròxim diumenge”, ha afirmat.

Martínez Dalmau ha insistit en la importància que ha tingut en aquesta campanya la voluntat de demostrar que Unides Podem – Esquerra Unida té un projecte espanyol i un projecte valencià. “Per això, no som com els partits de les majories absolutes i tampoc com altres partits que no tenen caràcter estatal” ha espetat. “Nosaltres som la garantia per a garantir els drets de la ciutadania valenciana, per això, el vot a Unides Podem val doble, perquè serveix per a transformar Espanya i per a transformar el País Valencià”, ha afegit.

Per a Dalmau, “és important que entrem al Botànic, que liderem el Botànic i que fem d’aquesta una legislatura de transformació” i això és possible, en la seua opinió, perquè “Unides Podem Esquerra Unida és l’única candidatura que només es deu a la gent, i sobre ella no manen els bancs, ni els oligopolis elèctrics, ni les grans empreses”.

Per la seua banda, el candidat al Congrés per València, Héctor Illueca, s’ha mostrat convençut de que “la ciutadania ha comprés la importància d’aquestes eleccions, que són materialment constituents”. Per a ell, “Unidas Podemos és la força clau que pot fer front als problemes clau que afecten l’estat Espanyol en matèria social i territorial”. I adreçant-se al Partit Socialista, “que no ha aclarit si pensa reeditar un pacte amb Ciutadans”, ha apel·lat al fet que “la ciutadania té dret a saber què passarà amb el seu vot”.

Related Articles

Back to top button