Rosa Pérez Garijo (EU) exigeix al govern de la Diputació que entregue a la Fiscalia els pagaments al soci de Pinotti

La coordinadora general d’Esquerra Unida i vicepresidenta quarta de la Diputació de València ha advertit que si el govern de la corporació provincial no ho fa, serà ella en nom del seu grup polític, qui denunciarà els fets per si foren constitutius de delicte

La vicepresidenta quarta i diputada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica de la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha eixit avui al pas de les informacions publicades al voltant del pagament d’un milió d’euros al soci d’un alt funcionari de l’àrea de cultura en l’etapa Rus.

Pérez Garijo, que va denunciar el cas Taula davant de la Fiscalia Anticorrupció en 2014, no ha mostrat cap sorpressa per la notícia del pagament milionari al soci del funcionari en qüestió, José Luis Pinotti, que a hores d’ara s’hi troba al complex de Bétera encarregat de feines relacionades el fons bibliogràfic de la corporació provincial. 

La diputada de la formació d’esquerres ha recordat que durant la legislatura anterior, “cada vegada que miraven expedients, sempre hi havia qüestions que no estaven clares i aquesta posa damunt de la taula que així era”. Pérez Garijo ha titllat de “escandalós” que “el Senyor Pinotti, que ha dit poc més que se l’ha repressaliat aquesta Legislatura, tinguera com a soci a un empresari a qui se li va destinar 1,1 milions d’euros des de Cultura”.

En la seua opinió, “aquest fet posa en evidència que aquests senyors han estat expoliant contínuament la institució pública”. 

Denúncia davant la Fiscalia

Rosa Pérez ha anunciat que sol·licitarà als seus socis de govern que “posen tota la documentació en mans de la Fiscalia Anticorrupció o directament davant el Jutjat perquè s’investiguen els fets” i “en cas que no es faça, ho farem des d’Esquerra Unida”. 

Related Articles

Back to top button