Esquerra Unida s’ha adherit al manifest contra les polítiques d’extrema dreta.

Aquest matí s’ha celebrat a València una roda de premsa de col·lectius feministes, LGTBI, de defensa de la Memòria Històrica i de les persones migrants i altres entitats socials que han denunciat els “discursos xenòfobs i discriminatoris” de l’extrema dreta i han reclamat als partits polítics que es comprometen amb la defensa dels “valors democràtics i antifeixistes” per a no donar ni un pas enrere i han convocat a la manifestació que se celebra el proper 7 d’abril a Madrid a les 12.00 enfront del Congrés dels Diputats.

Esquerra Unida s’ha adherit al manifest perquè considera urgent frenar a l’extrema dreta, tant en les institucions com en qualsevol espai públic. La formació considera que les eleccions andaluses han de servir com a avís i reclama una gran mobilització als carrers i a les urnes per a frenar els avanços d’aquest tipus de partits i col·lectius que impulsen polítiques que ens portarien de nou al passat més recent i fosc de la història de l’estat espanyol.

Contra el feixisme. Ni un pas enrere!

MANIFEST:

MANIFEST CONTRA LES POLÍTIQUES D’EXTREMA DRETA

Related Articles

Back to top button