Rosa Pérez Garijo visita La Safor-Valldigna per a mostrar el seu suport als regidors i candidats municipals

La coordinadora general, Rosa Pérez Garijo, ha viatjat aquest dijous als municipis de Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna i Simat de la Valldigna per a reivindicar la importància de la formació a la comarca.

 

La coordinadora Rosa Pérez Garijo ha visitat en el dia de hui la comarca La Safor-Valldigna. Aquestes visites formen part de la campanya #LaRuta2019, on s’estan recorrent la majoria de municipis del País Valencià per a recolzar als regidors i candidats municipals.

 

La primera parada va ser en la localitat de Gandia, on ha realitzat una roda de premsa al costat del candidat per Esquerra Unitat de la localitat i actual regidor, Nahuel González, a la porta de l’ajuntament. En ella, s’ha destacat els més de 200 regidors que té la formació al País Valencià i, la majoria, formant governs del canvi i s’ha reivindicat al partit com la “garantia de les polítiques d’esquerres”.

 

Tot seguit, s’ha visitat el poble d’Oliva, on hi ha hagut una trobada amb l’actual regidor Alex Salort i el candidat José Caruana. Rosa Pérez Garijo, ha destacat la gran labor de Salort, principalment reforzant un sistema de serveis socials en un municipi on hi ha hagut tradicionalment molts problemes i impulsant polítiques de joventut des d’un oci saludable i participatiu.

 

Més tard, en la localitat de Tavernes de la Valldigna, la coordinadora ha mostrat el seu suport a la candidatura municipalista de confluència que encapçala Zeus Grau (L’Esquerra de Tavernes), un jove del poble molt involucrat en la vida esportiva de Tavernes.

 

Finalment, la candidata per la província de València a les eleccions autonòmiques s’ha desplaçat a Simat de la Valldigna, on la formació ostenta l’alcaldia.  En aquesta localitat s’ha reunit amb Víctor Mansanet, actual alcalde, que està centrant els seus principals esforços en la defensa del sector cítric valencià. En aquest municipi, s’ha visitat el Monestir de Santa María de la Valldigna, on ha criticat la nefasta gestió del Partit Popular amb la fundació lligada a aquest monument (Fundació Jaume II El Just), que està actualment sent investigada per casos de corrupció. Per a finalitzar, Rosa Pérez Garijo ha anunciat que el seu partit defensarà el valuós patrimoni històric valencià com a element de cultura i turisme una vegada arriben al govern de la Generalitat.

 

Related Articles

Back to top button