OBERTA LA VOTACIÓ SOBRE LA CONFLUÈNCIA AMB PODEM

Les militants d’Esquerra Unida ja poden votar en el referèndum sobre la confluència.

És molt senzill. En el següent vídeo teniu una explicació per a resoldre tota els vostres dubtes.

Pots respondre “sí”, “no” o “abstenció” a la pregunta: Ratifiques el preacord entre Esquerra Unida i Podem per als eleccions autonòmiques, que respecta l’autonomia dels municipis?  en aquesta web: https://primarias.izquierda-unida.es/

Podeu votar online fins al divendres dia 22.

I el diumenge dia 24 de febrer també ho podreu fer presencialment a la vostra comarca. Vos passem la relació de Meses electorals que estaran disponibles. Mireu quina és la de la vostra comarca per poder accedir-hi.

Alt Vinalopó: Elda (C/ Pilares, 4): vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Baix Vinalopó: Crevillent (C/ Primer de maig 1): vot tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Vega Baja-Baix Segura: Torrevella (C/ Ulpiano, 29-A). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Alcoià-Comtat-Foia de Castalla: Alcoi (C/ Entença, 93). Vota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de tota la comarca. Horari de 10 a 14h.

Marina Alta: Dénia (Plaça Arxiduc Carles, 6-2P). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de votació de 10 a 14h.

Alacantí: Alacant (C/ Pintor Murillo, 37). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Alacant, Sant Joan, Agost, Mutxamel, Bussot i el Campello. Horari de 10 a 13’30h i de 17 a 19h.

Sant Vicent del Raspeig (C/ Benito Pérez Galdós, 7). Vota tota l’afiliació en AC (Actiu Corrent) de S. Vicent. Horari de 10 a 14h.

Vinalopó Mitjà: Asp (C/ La Cruz, 89): Vota tota l’afiliació en AC (Actiu Corrent) de Novelda, La Romana, Monforte del Cid i Asp. Horari de 9’30 a 13’30h

Plana Baixa-Alt Millars: Vall d’Uixó (Plaça d’Espanya, 2)). Vota tota l’afiliació que estiga en AC Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

Camp de Morvedre: Port de Sagunt (C/ Lepanto s/n). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Camp del Túria: Bètera (Casa Nebot, C/ Estació, 5). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9’30 a 13’30h.

Hoya de Buñol-Plana Utiel Requena: Buñol (Plaça de la Llana, 5-B). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

La Costera-Canal de Navarrés: Xàtiva (C/ Sant Francesc, 27). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari d’11 a 15h.

Ribera Alta: Algemesí (C/ Muntanya, 12). Voten tots els afiliats de la comarca que estiguen en AC (Actiu Corrent). Horari de 9’30 a 13’30h.

Ribera Baixa: Polinyà del Xúquer (C/ Trevijano Fos, 6). Vota tota l’afiliació de la comarca que estiguen en AC (Actiu Corrent). Horari de 10 a 14h.

La Safor: Gandia (C/ Ferrocarril d’Alcoi, 83-Baix). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

La Serrania: Villar del Arzobispo (C/ Virgen del Pilar, 15). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Vall d’Albaida: Ontinyent (C/ Colon, 23). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Horta Sud: Aldaia (C/ Maestro Adolfo Saez, 21-B). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) del Bo del Cristo i Alaquàs.

Manises (C/ Maestro Guillem, 9). Vota l’afiliació que estiguen en AC (Actiu Corrent) de Manises i Quart de Poblet. Horari de 10 a 14h.

Xirivella (C/ Ramon Muntaner, 17 i 21-bixos). Vota l’afiliació que estiga AC (Actiu Corrent) de Mislata, Torrent i Xirivella. Horari de 10 a 14h.

Catarroja (Plaça Major, 6). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Albal, Alfafar, Benetusser, Catarroja, Massanassa, Pisassent i Sedaví. Horari de 10 a 14h.

Paiporta (C/ Convent, 1). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de Paiporta i Picanya. Horari de 9’30 a 13’30h.

Silla (Avd. Jaume el Conqueridor, 4). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Alcasser, Beniparrell, Montserrat, Montroi, i Silla. Horari de 10 a 14h.

València Ciutat: València (C/ Borrull, 25). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la ciutat. Horari de 10 a 14h.

Valle de Ayora: Ayora (C/ Ciudad Jardín, 16-bajo). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Gràcies per participar. Ens veiem prompte!

Related Articles

Back to top button