Esquerra Unida fitxa a un component de “Los Chikos del Maíz” com a periodista per a la campanya

La formació d’esquerres ha contractat a l’activista i cantant del grup de rap “Los Chikos del Maíz” Antonio Mejías per a la tasca de comunicació durant la campanya de les eleccions generals i autonòmiques

Un fixatge del món de la cultura per a la primera línia política. Així ha estat la contractació d’Antonio Mejías a.k.a. Toni El Sucio com a periodista d’Esquerra Unida per a la doble campanya que afronta la formació que lidera Rosa Pérez Garijo.

Graduat en periodisme, Mejías és músic professional i compta amb un màster en gestió cultural. És, a  més a més, tot un influencer en xarxes socials, capital que aportarà a Esquerra Unida i que, sense dubte, ajudarà a millorar la visibilitat del partit.

De moment, el pròxim dos i tres de març el nou cap de premsa d’EUPV acudirà a unes jornades de formació en comunicació electoral organitzades per l’equip de Izquierda Unida “La Cueva” i que comptarà amb diversos tallers amb l’objectiu d’encarar la campanya de la manera més òptima.

Related Articles

Back to top button