Esquerra Unida comença la precampanya electoral a Alcoi

La coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià, Rosa Pérez Garijo, s’ha desplaçat avui a Alcoi per a presentar la candidatura autonòmica d’EUPV a la circumscripció d’Alacant juntament amb la regidora de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, qui encapçalarà la llista com a conseqüència del procés de primàries celebrades recentment. La formació d’esquerres ha donat així el tret d’eixida de la precampanya de les eleccions autonòmiques i municipals de 2019.

La coordinadora general d’EUPV manté que la seua formació ha traçat la seua fulla de ruta per a tornar a Les Corts i afirma estar “convençuda” que aconseguiran aquest objectiu en benefici de la ciutadania. “L’experiència ens diu que el País Valencià necessita una esquerra forta, transformadora i coherent i que eixos valors els representen les dones i homes d’EUPV, entre elles, Estefania Blanes”, ha prosseguit Pérez Garijo.

“Alcoi perdrà una gran regidora per a passar a tindre una gran diputada. Estefania Blanes portarà les reivindicacions i necessitats de la ciutadania d’Alcoi, de la comarca de l’Alcoià, de les comarques del Sud del País Valencià i de tot el territori al parlament valencià”, ha puntualitzat la líder d’Esquerra Unida.

En eixe moment, Estefania Blanes ha recollit el guant de la coordinadora d’EUPV i ha anunciat les reivindicacions que portarà a Les Corts com a representant autonòmica. Entre les seues prioritats polítiques ha esmentat “la reversió de les àrees de salut que encara romanen privatitzades, la millora dels centres de salut públics, l’eliminació dels barracots en els centres educatius, la millora de la línia Xàtiva-Alcoi o un model industrial que no condemne a la despoblació a les comarques de l’Interior”.

L’actual portaveu de Guanyar Alcoi ha reconegut que “la decisió de no repetir com a regidora de la seua ciutat no ha estat fàcil de prendre” i que ho ha fet “esperonada pels companys i companyes d’EUPV” que han confiat en ella per a dur a terme el projecte de País Valencià que defensa Esquerra Unida”

 

Suport d’EUPV a les reivindicacions de les treballadores de la residència pública “Mariola”

Abans de comparèixer en roda de premsa, la coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià, Rosa Pérez Garijo, i la regidora de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, han acudit a la concentració que realitzen cada dimecres les treballadores de la residència de la tercera edat de gestió pública “Mariola” per a escoltar i donar suport a les seues reivindicacions laborals, basades en un increment de la plantilla, fins el moment molt esquilmada, per a complir amb la ràtio que estableix la llei i per a garantir unes bones cures als majors residents, tots grans dependents.

Related Articles

Back to top button