Meses electorals i horaris per a les votacions presencials en les primàries d’EUPV

Recordeu que ja han començat les votacions telemàtiques per a les primàries d’EUPV i que podreu participar, d’aquesta manera, fins el dia 14 de desembre a través del web https://primarias.izquierda-unida.es

En cas que vullgueu participar de manera presencial ho podreu fer a les Meses Electorals disponibles a la vostra comarca. Consulteu el llistat:

Alt Vinalopó: Elda (C/ Pilares, 4): voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Baix Vinalopó: Santa Pola (C/ Ceuta, 4-baix): voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Vega Baja-Baix Segura: Callosa del Segura (C/ Nuestra Señora del Carmen, 38). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Alcoià-Comtat-Foia de Castalla: Alcoi (C/ Entença, 93). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Marina Alta: Dénia (C/ Hermanos Ferchen, 13-B). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de votació de 9 a 13h.

Alacantí: Alacant (C/ Pintor Murillo, 37). Voten tota l’afiliació i simpatitzants d’Alacant, Sant Joan, Agost, Mutxamel, Bussot i el Campello. Horari de 10 a 20h.

Sant Vicent del Raspeig (C/ Benito Pérez Galdós, 7). Vota tota l’afiliació i simpatitzants de la ciutat. Horari de 10 a 19h.

Vinalopó Mitjà: Asp (C/ La Cruz, 89): Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Alt Palancia: Xèrica (Plaça Germán Monleón). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10’30 a 14’30h.

Baix Maestrat: Benicarló (C/ Cronista, 7). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Plana Alta-Alcalatén: Castelló (C/ Sanahuja, 9). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

Plana Baixa-Alt Millars: Burriana (C/ Santa Berta, 11). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

Canal de Navarrés: Xella (Mesón Florencio, Avd. Constitució). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 13’30 a 16h.

Camp de Morvedre: Port de Sagunt (C/ Lepanto s/n). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Camp del Túria: Bètera (Casa Nebot, C/ Estació, 5). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Hoya de Buñol-Plana Utiel Requena: Buñol (Plaça de la Llana, 5-B). Voten tota l’afiliació i els simpatitzants de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

Ribera Alta-Ribera Baixa: Algemesí (C/ Muntanya, 12). Voten tota l’afiliació i els simpatitzants de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

La Safor: Gandia (C/ Ferrocarril d’Alcoi, 83-Baix). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

La Serrania: Xelva (C/ Chorrillo, 19-pta 12). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Port d’Albaida: Ontinyent (C/ Colon, 23). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca menys els de Bocairent. Horari de 10 a 14h.

Bocairent (C/ de Lepanto, 10). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de Bocairent. Horari de 10 a 14h.

Horta Nord: Burjassot (C/ del Mestre Giner, 2). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Horta Sud: Manises (C/ Maestro Guillem, 9). Voten l’afiliació i simpatitzants de Manises i Quart de Poblet. Horari de 10 a 14h.

Xirivella (C/ Ramon Muntaner, 17 i 21-bixos). Voten l’afiliació i simpatitzants d’Alaquàs, Aldaia, Barrio del Cristo, Mislata, Torrent i Xirivella. Horari de 10 a 14h.

Catarroja (Plaça Major, 6). Voten tota l’afiliació i simpatitzants d’Albal, Alfafar, Benetusser, Catarroja, Massanassa i Sedaví. Horari de 10 a 14h.

Paiporta (C/ Convent, 1). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de Paiporta i Picanya.

Silla (Avd. Jaume el Conqueridor, 4). Voten tota l’afiliació i simpatitzants d’Alcasser, Beniparrell, Montserrat, Montroi, Picassent i Silla. Horari de 10 a 14h.

València Ciutat: València (C/ Borrull, 25). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la ciutat. Horari de 10 a 14h.

Valle de Ayora: Ayora (C/ Ciudad Jardín, 16-bajo). Voten tota l’afiliació i simpatitzants de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Related Articles

Back to top button