EUPV exigeix la dimissió immediata de José Manuel Haro

Les despeses de protocol de l’ex alcalde de Chiva a càrrec de la Diputació de València han eixit a la llum gràcies al treball conjunt d’Esquerra Unida a les institucions.

Tal i com han manifestat en un comunicat, a la coordinadora de la formació, Rosa Pérez Garijo, i al regidor a l’Ajuntament de Chiva, Manu Clemente, “no els ha sorprés el tren de vida finançat amb fons públics de qui va ser un home fort de Rus” i exigeixen a Isabel Bonig “que l’aparte de la vida pública”.

Esquerra Unida del País Valencià ha eixit avui al pas de les informacions publicades aquest cap de setmana al voltant dels més de 40.000 euros en hotels de cinc estreles, restaurants d’alta cuina, vins, vermuts, cubates i, fins i tot, tabac, que l’ex-alcalde i actual portaveu del PP de Chiva, José Manuel Haro, va carregar a la corporació provincial.

La formació d’esquerres ha reivindicat el seu treball d’investigació i fiscalització gràcies al qual aquestes despeses han eixit a la llum. Una tasca que, tal i com han explicat els protagonistes, han realitzat de manera coordinada el portaveu del Grup Municipal d’EUPV de Chiva, Manu

Clemente, i la coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez. Ambdós han declarat que “no els ha sorprés el tren de vida de qui va ser un home fort de Rus a càrrec de la Diputació de València” i han exigit a Isabel Bonig “que aparte a Haro de la vida pública”.

Els dirigents d’EUPV han insistit en la dimissió del polític popular per una qüestió de “decència”. “De no ser així, els intents de Bonig per a donar una imatge diferent del seu partit quedaran en no res”, ha conclòs Pérez Garijo.

Related Articles

Back to top button