EUPV encara les pròximes eleccions amb una nova Trobada Municipalista al Baix Segura

Esquerra Unida del País Valencià ha celebrat hui la II Trobada Municipalista al Baix Segura organitzada pel col·lectiu de la formació d’esquerres a Cox, on s’ha exposat les principals línies de treball que les regidores i regidors de la comarca estan desenvolupant en l’àmbit local i s’ha impartit formació específica per a poder afrontar amb èxit els comicis municipals del pròxim any.

Manu Clemente, responsable de Política Municipal d’EUPV, ha destacat la importància d’aquesta trobada perquè “no podem oblidar que estem a poc més de sis mesos de les eleccions municipals i la nostra formació aspira a millorar el nombre d’alcaldies i regidories, que en l’actualitat supera les 200”. A més, ha recalcat la necessitat d’aquests encontres amb l’objectiu de compartir experiències per traure’n profit de tot allò que fa Esquerra Unida en els diferents municipis, tant des dels equips de govern com des de l’oposició; la importància d’arribar a acords de confluències amb altres forces i aportar els principis i valors que caracteritzen EUPV i que diferencien la marca d’esquerres de la resta de formacions polítiques; i, evidentment, la formació contínua que suposen aquestes jornades.

La trobada, que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Cox i ha sigut oberta a qualsevol militant o simpatitzant, ha acollit diferents ponències al llarg de tot el dia. Pel matí, Susana Fernández i Alberto Arranz, d’EU Torrevieja i activistes socials, han contat la seua experiència en una xerrada sobre ‘Moviments socials i partits polítics’; Pepa Chiner, cap d’administració de la formació d’esquerres, ha parlat sobre les finances durant els processos electorals; i Daniel Simón, exregidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alacant, i José Pamies, regidor de Cultura de Cox, han comentat les seues experiències en aquest àmbit.

La trobada continua aquesta vesprada amb una ponència sobre ‘Dinamització de campanyes’ explicada per Marisol Moreno, exregidora de Joventut i Protecció Animal a l’Ajuntament d’Alacant; continuarà la responsable de comunicació d’EUPV, Aurora Mora, parlant sobre comunicació electoral; i Karlos Bernabé i Marta Guillem, membres de ‘Cambiemos Orihuela’, contaran la seua experiència per a aconseguir confluències amb èxit. Per últim, una taula redona serà l’encarregada de recollir totes les conclusions tretes al llarg del dia.

Clemente ha insistit en la necessitat de participació en aquesta nova trobada “perquè, ara més que mai, és moment de treballar amb il·lusió de cara a les properes eleccions municipals per a obtenir millors resultats i que aquests es convertisquen en més alcaldies”. El responsable de Política Municipal, a més, ha manifestat que el model de les trobades municipalistes plantejat per la formació d’esquerres és descentralitzat, “on el protagonisme el tenen els municipis i les comarques, i aquesta Trobada suposa un magnífic exemple d’aquest mètode de baix cap a dalt, en estar organitzada per EUPV de Cox”.

 

Related Articles

Back to top button