EUPV aconseguirà entrar en Les Corts i ser una peça clau en la reedició del ‘Botànic’

Esquerra Unida del País Valencià ha valorat l’enquesta d’Invest Group publicada hui, 9 d’Octubre, als diaris Información i Levante, que situa la formació a Les Corts.

Rosa Pérez Garijo: “Cal valorar amb prudència les enquestes, perquè la situació política és canviant i perquè el percentatge d’indecisos és molt alt”.

Esquerra Unida del País Valencià ha valorat l’enquesta d’Invest Group publicada hui, 9 d’Octubre, als diaris Información i Levante amb “prudència”. Així ho ha manifestat la coordinadora de la formació d’esquerres, Rosa Pérez Garijo, qui considera que “la situació política és volàtil i hi ha un gran percentatge d’indecisos”.

Per aquesta raó, Pérez Garijo considera que “hi ha joc”. No sols perquè EUPV tornaria a entrar a Les Corts, després de 4 anys sent una força extraparlamentària, sinó perquè l’organització que lidera “té una base electoral que permetrà uns millors resultats per a la confluència amb Podem que els pronosticats en l’enquesta”.

“Un dels elements que més criden l’atenció” –ha prosseguit Pérez Garijo– és que el sondeig compta amb un percentatge de no resposta superior al 30%, la qual cosa vol dir que la campanya electoral serà clau per a millorar el pronòstic”.

Per a la coordinadora general d’EUPV, “la voluntat d’EUPV passa, de fet, per mobilitzar els votants més crítics i exigents amb un projecte unitari i engrescador”.

Per últim, Pérez Garijo ha afirmat que “sense dubte, hi ha marge de millora per a convertir la confluència en la clau d’una reedició del Pacte del Botànic”.

Related Articles

Back to top button