Podem i EUPV acudiran conjuntament a la manifestació del 9 d’Octubre

La tradicional manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre -integrada per l’esquerra política, sindical i civil- es convertirà en la primera aparició pública de Podem i EUPV com a forces polítiques germanes que advoquen per la construcció d’un espai de confluència per a “aprofundir en el canvi al País Valencià”.

L’acord al qual s’ha arribat per a acudir conjuntament a la manifestació –que  porta com a lema «Guanyem llibertats, fem País» i que es va presentar oficialment ahir en roda de premsa– es va prendre fruit del marc de diàleg existent entre Podem i EUPV des del passat mes de juliol.

Ambdues formacions marxaran juntes pels carrers de València sota l’eslògan “9 d’octubre: un poble, moltes veus”, amb el qual reivindiquen els valors de la unitat en la diversitat que, al seu parer, representa tant la societat valenciana com l’espai de confluència que està en construcció.

A la manifestació acudiran el secretari general de Podem, Antonio Estañ, i la coordinadora general d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, els quals han fet una crida a la participació de la militància de les dues organitzacions i a la ciutadania en general.

Esquerra Unida i Podem advoquen per un compromís cívic amb la diada dels valencians i de les valencianes i lamenten la permissivitat de la Delegació de Govern amb els actes convocats per grupuscles d’extrema dreta, davant dels quals esperen que el dispositiu policial siga l’adequat per a mantindre la seguretat de totes les persones que vullguen participar de la marxa.

Related Articles

Back to top button