Pérez Garijo: “La reobertura de la peça del Cas Gürtel ens reafirma en la possible i presumpta implicació de Camps que hem denunciat des de sempre”

La coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha declarat hui, després de conèixer que l’Audiència Nacional ha demanat la reobertura de la peça del Cas Gürtel en la qual està involucrat l’expresident Francisco Camps, que aquest fet “fica de manifest el que EUPV està dient des de fa molts anys”. Així mateix, la màxima representant de la formació d’esquerres ha manifestat que “estem davant del presumpte espoli sistemàtic que ha estat fent el Partit Popular durant els 20 anys que ha governat la Generalitat Valenciana i diferents institucions”.

Pérez Garijo, que ha recordat que estem parlant ja de tres expresidents investigats i dos expresidents de Les Corts, ha assenyalat que en el Cas Gürtel “sempre hem insistit en la possible i presumpta implicació de Camps que véiem que cada vegada es va materialitzant més. Celebrem la notícia de l’Audiència Nacional i ens agradaria que s’haguera fet justícia molt més abans”.

Related Articles

Back to top button