EUPV debat les principals línies de treball municipal amb les eleccions de 2019 com a objectiu

Esquerra Unida del País Valencià ha donat hui el tret d’eixida al curs polític 2018-2019 amb la celebració de la primera Trobada Municipalista a la seu de CC.OO-PV de València, on s’han exposat les principals línies de treball de cara als comicis municipals i autonòmics del pròxim any. La jornada ha sigut inaugurada pel responsable de Política Municipal de la formació d’esquerres, Manu Clemente, qui ha instat a debatre i construir en positiu tenint en compte la idiosincràsia de cada municipi.

La coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha clausurat la jornada enviant un missatge als participants per a treballar amb l’objectiu d’aconseguir més alcaldies i regidories de cara als comicis electorals de pròxim any.

Un centenar d’assistents han participat aquest matí en la trobada municipalista que ha celebrat EUPV en la seu de CC.OO-PV amb l’objectiu de dissenyar les principals línies de treball de l’organització en l’àmbit local i afrontar amb éxit les eleccions municipals del proper any, en les quals la formació d’esquerres aspira a augmentar el seu nombre d’alcaldies i regidories, que en l’actualitat supera les 200.

La necessitat de repetir aquests encontres, de compartir experiències per traure’n profit de tot allò que fa Esquerra Unida en els diferents municipis, tant des dels equips de govern com des de l’oposició; la importància d’arribar a acords de confluències amb altres forces i aportar els principis i valors que caracteritzen EUPV i que diferencien la marca d’esquerres de la resta de formacions polítiques; són alguns dels principals punts que s’han debatut al llarg del matí.

El responsable de Política Municipal, Manu Clemente, que ja ha anunciat que aquesta ha sigut la primera de moltes més trobades que es faran en aquest curs polític, ha afirmat que el deure d’EUPV “és ser capaços de superar qualsevol obstacle del dia a dia per a fer front als problemes reals de la gent, de la societat i de les classes treballadores i aquesta organització disposa dels recursos humans més capacitats per poder aconseguir-ho”.

Així mateix, Clemente ha anunciat la posada en marxa d’un Pla d’Acció per al present curs polític en el qual s’inclouran una sèrie de programes que pretenen atendre totes les necessitats pressents en EUPV i abordar els reptes de futur amb la previsió i rigor suficients. Després de tots els torns de paraula s’ha aprovat una declaració  municipal en la qual es fa una crida a la participació i il·lusió col·lectiva per a “trobar-nos i retrobar-nos en aquesta nova etapa que s’obri per a 2019 i que tenim el deure de conquistar”.

Per la seua banda, la coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, que ha tancat la trobada, ha agraït la nombrosa assistència i ha insistit en la gran importància de la política municipal perquè “en realitat els ajuntaments són les institucions a les quals acudeix la gent quan té qualsevol problema i, per això, és necessari que no li lleven més competències”. A més, ha deixat clar que en la present legislatura, les regidores i regidors d’EUPV “són els que estan fent la vertadera transformació i posant en marxa polítiques de ruptura democràtica, i estic convençuda que continuarem fent-ho, amb més força, els propers quatre anys”.

Finalment, la màxima representant de la formació d’esquerres ha instat les i els participants de la Trobada a treballar amb il·lusió de cara a les properes eleccions municipals per a obtenir millors resultats i que aquests es convertisquen en més alcaldies. “Tenim la millor gent, la més preparada i capaç d’incrementar la nostra representació en els municipis valencians i, com no, tornar a tindre representació a les Corts Valencianes”, ha conclòs Pérez Garijo.

Related Articles

Back to top button