EUPV arranca el curs polític amb una trobada sobre municipalisme al Cap i Casal

La jornada organitzada per la formació d’esquerres, de caràcter obert, està dirigida a càrrecs públics i responsables orgànics

El responsable de Política Municipal, Manu Clemente, ha fet una crida “a trobar-se i retrobar-se en aquesta nova etapa amb els comicis de 2019 en l’horitzó”

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) arranca l’important curs polític 2018-2019 amb una Trobada Municipalista que tindrà lloc el pròxim dissabte, 8 de setembre, a la seu de CC.OO-PV (plaça de Nàpols i Sicília, 5). L’objectiu d’aquesta jornada, que començarà a les 10’00 del matí, és analitzar l’actual conjuntura política i social i que requereix que l’esquerra transformadora se situe a l’altura del moment històric, en un exercici d’intel·ligència estratègica que aposte per la confluència al voltant d’un programa comú.

En este sentit, el responsable de Política Municipal, Manu Clemente, encarregat de l’obertura de la jornada, ha fet una crida “a la il·lusió col·lectiva per a trobar-se i retrobar-se en aquesta nova etapa” amb els comicis de 2019 en l’horitzó més proper amb una convocatòria “a la confluència al voltant d’un programa comú que supose l’aprofundiment en el canvi de model polític”.

De la jornada eixirà una declaració pública fruit de les intervencions i aportacions de les i els participants al debat que hi es produirà i, finalment, serà tancada per la coordinadora de la formació d’esquerres, Rosa Pérez Garijo, qui, precisament, ha destacat la important tasca que fan construint municipalisme els més de 200 càrrecs públics, entre Alcaldies i Regidories, d’EUPV.

Esquerra Unida és una formació política i social que històricament, junt a la presència en altres institucions, ha destacat pel seu caràcter i força municipal.  “Ens endinsem en un cicle electoral amb diferents convocatòries per al 2019 entre les quals destaca la concurrència municipal per a renovar les institucions locals. És per açò que emplacem al conjunt dels moviments socials, formacions polítiques transformadores i a la societat civil organitzada en general, així com a totes eixes persones que falten per fer un pas més, a sumar-se a tots els espais de diàleg que en les pròximes setmanes s’aniran obrint en cada localitat”, ha assenyalat la màxima dirigent de la formació d’esquerres.

Related Articles

Back to top button