Podem i EUPV inicien la construcció d’un espai ampli de debat i reflexió política per fer irreversible el canvi valencià a 2019

Representants de les executives de Podem i d’EUPV han mantingut una reunió hui a València per iniciar el procés de construcció d’un espai de debat i reflexió política amb l’objectiu de fer irreversible el canvi polític valencià. Les dues formacions han començat a dissenyar un procés de trobades amb la participació de persones i col·lectius de la societat civil. L’objectiu és posar en comú les propostes als principals reptes de la societat valenciana i preparar un projecte comú de cara a les eleccions autonòmiques i municipals.

Aquesta reunió ha arribat després d’una primera presa de contacte de les direccions de Podem i d’EUPV i després que ambdues organitzacions feren una crida a partits i moviments socials per a una suma àmplia.

Durant l’encontre, els representants de Podem i d’Esquerra Unida del País Valencià han posat en comú les seues perspectives al voltant de la confluència i han reflexionat entorn al procés de conformació d’aquesta. Les dues formacions comparteixen la voluntat d’impulsar un procés des de baix i amb capacitat d’ampliar l’espai del canvi i han acordat continuar mantenint reunions de treball que ho possibiliten.

Related Articles

Back to top button