Pérez Garijo: “Queda prou acreditat que el PP està inhabilitat per a tornat a gestionar els diners públics dels valencians”

 

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha manifestat la seua satisfacció per la sentència de l’Audiència Nacional que condemna al PP per finançament il·legal al cas Gürtel. Segons la màxima representant de la formació d’esquerres, “esta sentència se suma a la quantitat ja de condemnats i imputats que té el PP al País Valencià per altres casos de corrupció com Brugal, Taula, Emarsa o Erial, entre molts altres”.

 Per a la també diputada provincial d’EUPV i denunciant del cas Taula, amb aquesta sentència queda acreditat que el PP “es finançava irregularment i que pagaven les seus campanyes electorals amb diners públics, fets que des de la nostra organització valorem com molt greus i que duem denunciant des de fa molts anys tant des de Les Corts Valencianes com la Diputació de València i altres institucions”.

Així mateix, Rosa Pérez Garijo ha destacat que molt dels imputats i condemnats del PP “ocupaven les màximes responsabilitats tant al seu partit com a les nostres institucions i, per tant, queda prou acreditat que estan inhabilitats per a tornar a gestionar els diners públics de totes i tots els valencians”.

Per últim, la coordinadora general d’EUPV, que ha considerat com a demolidor el fet que s’haja demostrat que els acusats són culpables per delictes electorals, falsedat documental continuada i contra la hisenda pública, ha insistit en la necessitat que la ciutadania tinga molt clar que un partit com el PP no pot tornat a governar al País Valencià perquè, a més dels delictes demostrats, el que ha provocat és un descrèdit de les institucions democràtiques i dels càrrecs públics”.

Related Articles

Back to top button