EUPV se suma a les felicitacions per l’inici de les emissions d’À Punt

Esquerra Unida del País Valencià, igual que moltes altres entitats i partits, ha mostrat la seua satisfacció després del primer dia d’emissions d’À Punt, la nova televisió pública valenciana. Aquesta fita, que l’organització ha qualificat “d’històrica”, ha arrancat amb els primers informatius i una presentació del que seran els continguts habituals de la cadena pública.

La coordinadora general d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha destacat “la importància d’aquesta fita pel que suposa per a la vertebració del nostre territori, la divulgació de la nostra cultura i la importància d’un mitjà de comunicació plural i creïble” i ha demanat “aprendre de les errades passades per evitar el fatal desenllaç de la ja extinta Canal 9”.

Així des d’EUPV han manifestat que comparteixen els valors que defineixen À Punt i que foren exposats ahir mateix per Carolina Ferre, es a dir,  una televisió feminista, plural, independent, inclusiva i transparent. “Complir i fer complir estos valors és garantía d’èxit segur” ha manifestat Pérez Garijo, qui ha afegit que s’ha de valorar a la  nova À Punt “per la seua qualitat com a servei públic i la seua capacitat de reflectir la realitat del País Valencià i la seua gent”.

Per últim i com a crítica constructiva, EUPV ha lamentat la mancança d’una estrena televisiva no adaptada a persones amb altres capacitats com, per exemple, les que tenen deficiències d’audició. “Esperem que des d’À Punt es corregisca ràpidament i s’incloga el llenguatge de signes al conjunt de la programació”, ha conclòs.

 

 

Related Articles

Back to top button