EUPV demana a la nova consellera de Sanitat que treballe dur per aconseguir la reversió dels hospitals que encara estan privatitzats

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha mostrat hui la seua preocupació davant les informacions publicades hui relatives a la possibilitat que l’eixida de Carmen Montón de la Conselleria de Sanitat puga afavorir els interessos de les empreses privades que podrien optar per una gestió mixta entre el capital públic i privat. Pérez Garijo ha demanat a la nova titular de la sanitat valenciana, Ana Barceló, que continue en la mateixa línia que Montón i treballe per aconseguir revertir els hospitals que encara estan privatitzats.

Rosa Pérez Garijo, li ha demanat a la nova consellera de Sanitat, Ana Barceló, que finalitze el treball que va començar la seua antecessora en el càrrec, Carmen Montón, en el relatiu a la reversió dels hospitals públics que es troben en mans privades. “Des d’EUPV considerem que el fet que la gestió de l’Hospital de la Ribera haja passat de gestió privada a gestió pública ha sigut de les millors mesures que ha pres el govern del Botànic”, ha dit la dirigent de la formació d’esquerres, no obstant, ha mostrat la seua preocupació per les informacions que apunten a que l’eixida de Montón puga afavorir precisament els interessos de les empreses privades que podrien optar per una gestió mixta entre el capital privat i públic a l’estil de les empreses d’aigua.

“Volem mostrar la nostra disconformitat i, per això, demanem que s’aposte veritablement per una gestió pública que vigile els interessos de la ciutadania i no els de les empreses privades que durant tants anys han estat enriquint-se de les arques públiques del nostre territori”, ha dit Rosa Pérez Garijo. A més a més, la màxima representant d’EUPV ha recordat que no es pot “tornar a caure en una de les matèries negres del PP com va ser l’entrega de la sanitat a mans privades per a convertir-la en un negoci i no en un dret”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button