EUPV reforça la seua estructura d’organització municipal i avança en la descentralització

Rosa Pérez Garijo: “Som la gent d’Esquerra Unida qui treballem a les comarques temes com la remunicipalització de serveis, la laïcitat, la reforma democràtica, la participació o el feminisme

Dins la seua ronda de visites a diferents comarques i ciutats, la coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià, Rosa Pérez Garijo, ha estat hui a Alcoi mantenint diverses reunions amb els responsables del col•lectiu local i de l’organització a l’Alcoià i el Comtat. Junt amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, i la coordinadora comarcal, Eli Aleix, ha oferit una roda de premsa en què ha incidit en “l’impuls a les polítiques municipals i el treball de descentralització que caracteritzarà la nova etapa que encetem a EUPV”, en paraules de Rosa Pérez.

En la roda de premsa s’ha anunciat la celebració el proper dissabte a Muro del Consell Polític Nacional d’EUPV: “El primer Consell Polític que celebrem en aquesta nova etapa se celebrarà a la nostra comarca, un fet important perquè exemplifica la descentralització de l’organització i la proximitat amb el treball de base que fem als pobles i ciutats des dels col•lectius d’EUPV”, ha indicat Eli Aleix.

Per la seua banda, la regidora alcoiana i també responsable de Polítiques Municipals i Confluència en la nova executiva d’EUPV, Estefania Blanes, ha remarcat “el paper fonamental de les polítiques locals i comarcals de la nostra organització. Més de 200 regidores i regidors i milers de militants i simpatitzants que estem presents a les lluites i mobilitzacions de tota la nostra geografia. L’acció política municipal és un dels pilars d’Esquerra Unida, i tenim com a objectiu reforçar i donar suport a aquesta xarxa local i comarcal”.

Rosa Pérez Garijo ha subratllat que “malgrat que altres forces hagen ocupat el nostre espai institucional a les Corts en les darreres eleccions autonòmiques, ningú ha ocupat l’espai polític d’Esquerra Unida, que ha seguit mantenint veu pròpia i un treball continu i efectiu: som la gent d’Esquerra Unida qui treballem a les comarques temes com la remunicipalització de serveis, la laïcitat, la reforma democràtica, la participació o el feminisme…”.

Pérez ha explicat a més que “un dels nostres objectius prioritaris és tornar a les Corts l’any 2019, per descomptat, però sense oblidar que treballem per millorar la vida de les nostres veïnes i els nostres veïns, per posar fi a la corrupció i per a fer front a la precarietat, a l’atac als drets bàsics, o a les retallades en drets bàsics”.

Finalment, la coordinadora general ha apel•lat a la “suma de forces confluents” com la millor fórmula per aconseguir tots aquests objectius: “A Guanyar Alcoi i Guanyar Cocentaina tenim bons exemples de com confluir amb altres forces i treballar bé des de la pluralitat amb objectius comuns. EUPV té la confluència en el seu ADN, i sempre tenint en compte que la confluència no es decreta, sinó que es treballa des de la base, seguirem esforçant-nos per arribar a acords per crear majories àmplies”.

Related Articles

Back to top button