EUPV es suma a la concentració per a exigir un millor finançament

Esquerra Unida del País Valencià ha anunciat mitjançant un comunicat que es suma a la concentració de rebuig als Pressupostos Generals de l’Estat per antisocials i antivalencians i d’exigència d’un millor finançament autonòmic, prevista per a demà davant la Delegació de Govern i que ha estat convocada per la ‘Crida pel Finançament Valencià’.

Esquerra Unida del País Valencià ha anunciat mitjançant un comunicat que es suma a la concentració per a rebutjar els Pressupostos Generals de l’Estat i per a exigir un millor finançament autonòmic, prevista per a demà davant la Delegació de Govern i que ha estat convocada per la ‘Crida pel Finançament Valencià’.

“Els PGE per a l’any 2018 confirmen que M. Rajoy ens segueix maltractant i que seguim sent una comunitat infrafinançada”, ha afirmat la coordinadora general de la formació d’esquerres, Rosa Pérez Garijo.

Per a Pérez Garijo, “segueixen sent uns pressupostos continuistes que, malgrat els increments mínims, no són suficients per pal·liar els efectes de les polítiques de retallades aplicades pel govern del PP els darrers anys. Aquests pressupostos no busquen més justícia social, ans al contrari, són antisocials i antivalencians”.

La també vicepresidenta quarta de la Diputació de València ha titllat els PGE de “nyap” i ha criticat que “seguisquen sense solucionar el problema del finançament autonòmica, que sembla que s’ajorna sine die”. “La qüestió és que la tàctica de Rajoy de seure i esperar és insostenible per al País Valencià i per a la seua ciutadania, ja que posa en risc la nostra economia i els nostres serveis públics”, ha sentenciat Rosa Pérez.

Related Articles

Back to top button