Esquerra Unida tria a Rosa Pérez Garijo com a coordinadora

Pérez Garijo ha sigut l’única candidata presentada davant el Consell Polític Nacional d’EUPV, que l’ha escollida amb 64 vots a favor, 47 en contra i 6 abstencions.

La nova coordinadora ha reiterat la seua oferta d’integració en l’executiva a les altres dues candidatures que van concórrer a l’Assemblea celebrada el 24 i 25 de febrer. Davant la impossibilitat de tancar un acord en el dia de hui, només s’han votat els noms de les 12 persones que començaran a treballar, a l’espera de cobrir les 11 responsabilitats que han quedat vacants.

El Consell Polític Nacional d’Esquerra Unida del País Valencià ha triat a Rosa Pérez com a nova coordinadora de la formació d’esquerres amb 64 vots a favor, 47 en contra i 6 abstencions. La candidatura de Pérez Garijo ha sigut l’única presentada davant el Consell Polític Nacional d’EUPV.

A continuació, el màxim òrgan de direcció de la formació d’esquerres ha procedit a votar la proposta d’Executiva de la coordinadora, que ha sigut aprovada amb 60 vots a favor, 37 vots en contra i 16 vots en blanc.

La Comissió Executiva està conformada provisionalment per 12 persones. Acompanyen a la coordinadora, Sergi Rodríguez (àrea d’organització i finances), Luis Poveda (secretari d’organització), Cristian Veses (extensió organitzativa), Aurora Mora (secretària de comunicació), Alba Quesada (comunicació interna), Nahuel González (acció política), Esther López Barceló (confluències), Manu Clemente (política municipal), Rosana Montalbán (adjuntia d’àrees) i Jaume Giner (estudis, programa i elaboració política).

Queden vacants 11 llocs en l’Executiva, que seran coberts per 10 persones proposades per la candidatura que va encapçalar Rosa Albert i 1 per la candidatura d’Òscar Navarro, si s’arriba a un acord, al que ha emplaçat la coordinadora. Així es manté la proposta que Pérez Garijo ha fet sempre de conformar una Executiva integradora i plural, on hi haja una representació proporcional al resultat de l’assemblea.

 

Related Articles

Back to top button