Esquerra Unida valora com a “molt greus” les informacions publicades sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc

La portaveu d’Esquerra Unida en la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha exigit als partits afectats que donen explicacions a la ciutadania

Per a l’actual vicepresidenta quarta de la Diputació de València, les informacions publicades sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i del Bloc són “molt greus” i exigeix als partits afectats que “donen explicacions a la ciutadania”.

Per a Pérez Garijo, al marge de com es vaja concretant la instrucció de les diferents causes per part dels jutjats que estan investigant els fets, “cal diferenciar entre responsabilitats judicials i responsabilitats polítiques” i aquestes últimes “cal assumir-les sempre”.

Si bé per a la diputada d’EUPV, “el PP no està per a donar lliçons de res”, el ben cert és que “ni el PSPV ni, especialment, el Bloc poden ara actuar com han fet ells, negant la major”. Al contrari, “han de donar explicacions”. En la seua opinió, “és un deure que tenen amb la ciutadania, tenint en compte que el Sr. Morera és la segona autoritat del País Valencià i el Sr. Boix, és el portaveu adjunt del Grup Socialista en Les Corts”.

Sol·licitud de la comptabilitat i de les factures a EGEVASA

Al respecte, la diputada provincial, que al seu torn és membre del Consell d’Administració d’EGEVASA, l’empresa mixta de l’aigua participada per la Diputació i Aguas de Valencia, ha anunciat que sol·licitarà la facturació de l’empresa durant eixa època, quan el gerent era Boluda.

Pérez Garijo ha recordat que ha sigut la única consellera que no ha signat els comptes de l’empresa.

Related Articles

Back to top button