ENCONTRE DE COMPANYES Y COMPANYS D’EU COMARCAL

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

El darrer dissabte 13 de gener, EUPV de l’Alcoià-Comtat-Foia de Castalla organitzà una jornada d’agermanament amb els companys i companyes de la Comarca. Aquesta iniciativa s’emmarca dintre d’una proposta que mantindrà una regularitat mensual en EUPV. L’objectiu és fer comarca coneixent “in situ” la realitat de cada poble que la conforma i, sobretot, fer més pròxim l’agermanament de tots i totes les adscrites a EUPV.

A aquesta primera iniciativa, que va començar a les 11h. de matí i finalitzà sobre les 18h., van participar 27 companys i companyes dels col·lectius de Muro, Cocentaina, Alcoi, Onil i Castalla. La visita fou primerament a Onil, on gràcies als companys del nostre col·lectiu varem conèixer el Museu de la Nina i el Palauet del “Marqués de dos aigües”. Tots varem quedar meravellats tant del Museu com del Palauet. Després anàrem a Castalla a degustar els famosos Gaspaxos de la localitat. La degustació fou al Nou Trinquet i també allí gaudirem de les tertúlies i xerradea entre els companys i companyes de la comarca. Finalment tots plegats ens férem una fotografia junt al monument que Castalla a dedicat als Castelluts morts al camp de concentració de Mauthausen.

Dues coses ens varem quedar clares. Una és que desconeixem molts dels interessants indrets que ofereixen els pobles del conjunt de la nostra comarca, i l’altra que hem de mantenir aquesta iniciativa per tal de recórrer cada poble de la comarca per conèixer amb detall les seues meravelles i aprofitar per fer germanor entre tots i totes nosaltres.

Així que ja estem preparant la propera visita de la que d’ací a un mes aproximadament vos farem partícips a tots i totes perquè se sumeu a gaudir d’un bon matí amb els companys i companyes de la comarca.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Articles

Back to top button