EUPV exigeix al PSPV la dimissió d’Echávarri després de l’anunci del seu processament

La responsable de Política Municipal d’EUPV, Estefania Candel, després de conèixer el processament de l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, exigeix a la cúpula del PSPV que prenga les mesures oportunes i obligue al primer edil alacantí a deixar la seua acta en el Consistori. “La ciutat d’Alacant no es mereix un alcalde processat per presumptes irregularitats en el fraccionament de contractes de la Regidoria de Comerç i la seua dimissió ha de ser immediata”, ha apuntat.

En aquest sentit, Estefania Candel ha recordat que el tema no és nou sinó que “ve des de lluny” i, per açò, “no es pot allargar en el temps solament per aferrar-se a un càrrec del que havia d’haver dimitit fa mesos”. “A què esperen els socialistes valencians per a reaccionar davant un tema d’aquesta gravetat? per què quan es tracta d’altres partits exigeixen immediatament dimissions i ara callen i amaguen el cap?”, s’ha preguntat.

Finalment, la responsable de Política Municipal ha recordat que EUPV forma part de Guanyar Alacant, grup municipal que governa juntament amb PSPV i Compromís l’Ajuntament d’Alacant. “Des d’EUPV recolzem l’acordat per l’assemblea de Guanyar Alacant que ha decidit donar un termini d’uns dies per a abandonar el govern municipal en el cas que no es produïsca la dimissió”, ha dit, qui ha emplaçat al PSPV a solucionar aquest tema perquè seguisca sent un govern progressista. “En les seues mans està posar a una altra persona al capdavant de l’alcaldia alacantina”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button