Rodríguez: “És inacceptable que el gerent de FGV qualifique de privilegiats a uns treballadors que han perdut més del 25% de poder adquisitiu en 7 anys”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, va apuntar que la decisió de suspendre de manera unilateral les reunions de negociació del Conveni manca de tota lògica, ja que en comptes d’estar cercant camins per a portar a bon port un nou conveni, la direcció de FGV executa el mandat de la consellera María José Salvador i dinamita tots els ponts per a la resolució del conflicte.

Rodríguez va destacar que aquesta “inconscient” decisió és un nou episodi en el descontrol i caos majúscul en el qual s’ha convertit l’empresa pública amb més treballadors del País valencià. En poc més de dos anys, s’ha canviat en quatre ocasions d’organigrama, inclosos dos canvis en la gerència de l’empresa i altres dues en la direcció de la província d’Alacant.

El màxim responsable d’EUPV va afirmar que la incompetència manifesta dels negociadors per part de la direcció de l’empresa ha quedat palesa en les successives reunions que s’han dut a terme, i que han culminat amb la guinda d’alçar-se de la taula negociadora fins que les organitzacions sindicals desconvoquen els aturs.

Per a Rodríguez és “inacceptable” que el director gerent de FGV “qualifique de privilegiats a uns treballadors que han perdut més d’un 25 per cent de poder adquisitiu en aquests últims 7 anys i si bé han canviat les cares de l’alta direcció, les formes dictatorials segueixen sent les mateixes”.

El coordinador de la formació d’esquerres ha afirmat que EUPV es posiciona amb els treballadors i amb els seus representants, “ja que entenem que les reivindicacions que aquests plantegen en assumptes tals com el temps de conducció, descansos entre jornades, Llei de Seguretat Ferroviària més ambiciosa i realista etc., són assumptes de tal calat que requereixen seny, paciència i altura de mires”.

Per a acabar, Rodríguez ha apuntat que el compromís inequívoc d’EUPV amb un ferrocarril públic, segur i de qualitat, “és absolutament innegociable, per tant en aqueixa línia seguirem treballant”.

Related Articles

Back to top button