EUPV exigeix a Conselleria i Ajuntament que no demoren més la construcció del Centre de Salut de Malilla

Rodríguez: “És inadmissible que Malilla no compte amb nou centre de Salut per la descoordinació de l’Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat”

 

El coordinador d’EUPV,  David Rodríguez, i la coordinadora en la ciutat, Rosa Albert, han valorat negativament la descoordinació de les administracions municipal i autonòmica respecte a la construcció d’un nou centre de Salut en el barri de Malilla. “Una vegada més es posa com a excusa les diferents responsabilitats competencials, quan, en realitat, es tractaria d’establir una coordinació efectiva que desbloquejara la construcció d’aquest centre de Salut, tan necessari per al barri”, ha manifestat el dirigent de la coalició d’esquerres.

Per la seua banda, la coordinadora de EUPV en la ciutat de València, Rosa Albert, ha recordat que la reivindicació d’aquest centre de Salut es remunta al 2006. “No entenem com una infraestructura tan necessària com aquesta s’ha demorat tant en el temps. Els veïns i veïnes esperen des de 2006 una resposta a un centre que està saturat. El centre actual es va pensar per a atendre a unes 6.000 cartilles i en l’actualitat atén sobre les 32.000”, ha declarat.

La dirigent de la formació d’esquerres ha explicat que en tot aquest temps s’han anat succeint una serie de canvis en la ubicació del mateix el que ha comportat nous tràmits burocràtics, que pel que sembla segueixen sense resoldre’s, la qual cosa ha  retardat les dates d’execució. “En definitiva, ens trobem a punt d’acabar el 2017 i el centre de salut segueix sense construir-se passant-se d’administració en administració la responsabilitat de la paralització de la construcció. Creiem que ja ha és hora de posar una data definitiva per a la seua execució definitiva”, ha afirmat Albert.

Des d’EUPV  defensem una coordinació entre administracions, independentment del signe polític de la mateixes, amb la fi que infraestructures bàsiques per a la població com és el cas que ens ocupa es realitzen amb agilitat i garanties. “Entenem i compartim  la preocupació dels veïns i veïnes que veuen com passa el temps i no es concreta el centre de salut. Per açò, li demanem a l’Ajuntament de València i a la Conselleria de Sanitat, que es coordinen i que 2018 siga definitivament l’any d’execució de les obres d’aquest centre”, ha conclòs Rodríguez.

 

Related Articles

Back to top button