EUPV mostra la seua total repulsa davant els fets esdevinguts aquesta vesprada a València i demana la dimissió de Juan Carlos Moragues

Davant els fets ocorreguts aquesta vesprada quan un grup de feixistes organitzats ha atacat la manifestació pacífica sota el lema “Sí al Valencià” convocada per la Comissió 9 d’Ocubre, que se celebra des del principi de la democràcia, des d’EUPV entenem que “hi ha hagut una falta d’actuació per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, que només han actuat en moments puntuals i deixant que aquests grups feixistes provocaren i agrediren a persones que estaven manifestant-se cívica i pacíficament”.

Per a la formació d’esquerres, aquests fets han succeït com a conseqüència d’aquesta nefasta actuació de les forces de l’ordre públic. “Ens sembla lamentable que hàgem hagut de patir situacions que ens recorden a fa més de quaranta anys, quan aquest país vivia sota una dura dictadura”.

Per açò, EUPV fa responsable de tot l’ocorregut al delegat del Govern Juan Carlos Moragues, “ja que és el màxim responsable d’aquests cossos de l’ordre, i demanem el seu immediat cessament i que es restablisca la convivència pacífica de la qual sempre hem gaudit en el nostre territori”.

Related Articles

Back to top button