Esquerra Unida condemna l’atac patit en la seua seu del carrer Borrull la passada matinada

Rodríguez: “Suposa una agressió antidemocràtica en tota regla precisament el dia que celebrem la festivitat de totes les valencianes i valencians”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha denunciat que la seu de la formació d’esquerres a València haja sigut víctima la passada matinada d’un atac vandàlic per tota la façana de l’edifici del carrer Borrull per pintura de color marró, que fins i tot ha esguitat als veïns d’aquest immoble. “Els autors d’aquests fets l’única cosa que demostren és una ignorància absoluta cap a la nostra formació política”, ha dit, qui, a més, ha exigit a Delegació de Govern que adopte les mesures necessàries per a impedir que aquest tipus d’accions es repetisquen.

“Condemnem aquest tipus d’atacs totalment injustificats contra una formació política democràtica com és Esquerra Unida del País Valencià, altercat que suposa una agressió antidemocràtica en tota regla precisament el dia que celebrem la festivitat de totes les valencianes i valencians”, ha afirmat.

En aquest mateix sentit, David Rodríguez ha manifestat que en el clima social actual, amb la repressió de Rajoy a Catalunya, on EUPV aposta per una eixida política, de diàleg, democràtica per a impulsar un procés constituent cap a la República Federal, respectant el dret d’autodeterminació, no es poden consentir aquest tipus d’atacs”.

Així mateix, ha insistit en la importància de l’actuació de les autoritats perquè cesse aquest tipus de vandalisme i que aquests fets no se seguisquen reproduint. Finalment, el coordinador d’EUPV ha anunciat que la formació d’esquerres presentarà al llarg del dia de hui una denúncia formalment sobre aquests fets.

 

Related Articles

Back to top button