Rodríguez: “La situació actual és conseqüència de la incapacitat de la DGT i la complicitat del PP”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha criticat l’immobilisme per part de la Direcció General de Trànsit (DGT) i el govern del PP i ha qualificat la situació actual de “absolutament insostenible”. Rodríguez, que ha recordat que l’incompliment de l’augment salarial de 250 euros que es va pactar l’any 2015 és el motiu pel qual el col·lectiu d’examinadors secunda una vaga des del passat estiu, ha insistit que la deixadesa de la DGT i Ministeri de l’Interior “té com a presoners a treballadors enganyats, autoescoles que no poden desenvolupar la seua activitat formativa i a més de 15.000 alumnes amb el teòric aprovat i que no poden realitzar l’examen pràctic en l’àmbit geogràfic del País Valencià”.

Per al màxim dirigent de la formació d’esquerres, “els únics culpables són els responsables de la DGT que estan incomplint l’acord de pujada salarial que van aconseguir en 2015 amb el cos d’examinadors així com el Ministeri de l’Interior, que no dota partida pressupostària per al compliment d’aquest acord”. A més, ha apuntat que el propi director general de Trànsit en una compareixença en el Congrés dels Diputats va qualificar de justa la reivindicació i va advocar pel compliment de l’acord.

El coordinador d’EUPV demana seny i respecte al compromís adquirit per part de l’Administració de l’Estat, perquè es puga arribar a un acord que evite la continuació de la vaga prevista també per a tot el mes d’octubre i que està convocada per ASEXTRA (Associació d’Examinadors de Trànsit).

Per a acabar, Rodríguez ha apuntat que la irresponsabilitat de la DGT i Govern el que amaga en realitat “és una privatització encoberta del col·lectiu d’examinadors, com és costum en el PP”.

Related Articles

Back to top button