EUPV demana a la Conselleria d’Educació que òbriga una via de diàleg amb els professors de les Escoles d’Idiomes

Rodríguez: “No es poden imposar canvis quan la planificació del pròxim curs ja estava finalitzada”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha lamentat la falta de diàleg per part de la Conselleria dirigida per Vicent Marzà a l’hora de realitzar canvis que afecten al professorat de les Escoles Oficials d’Idiomes i que ha provocat que aquest col·lectiu haja decidit realitzar al llarg del dia de hui una jornada de vaga. “El nou Consell quan va arribar a la Generalitat va anunciar una etapa nova oberta a la negociació i el diàleg i ara es comprove que actua d’una manera diferent”, ha dit Rodríguez.

En aquest sentit, el màxim dirigent de la formació d’esquerres ha assenyalat que és “il·lògic enviar un mail a les diferents Escoles Oficials abans de l’estiu donant les noves instruccions pel que fa a les funcions dels càrrecs de coordinació, quan la planificació per al pròxim curs ja estava realitzada i, per tant, paralitzant horaris, matrícula i funcionament”.

El coordinador d’EUPV ha reconegut que s’han realitzat canvis positius “però el que no es pot pretendre és que s’exigisquen més responsabilitats amb els mateixos recursos”. “No es pot parlar de diàleg però al mateix temps s’imposen mesurades sense negociar-les i amb fets consumats”, ha indicat Rodríguez, qui ha insistit en la necessitat de l’obertura d’una via de negociació que evite futures jornades de vaga i millore les condicions laborals del professorat d’idiomes.

Finalment, Rodríguez ha volgut deixar clar que per a Esquerra Unida “estem parlant d’un servei que ha d’estar basat en una educació pública i de qualitat i en millorar açò és en el que ha de treballar Vicent Marzà ”, ha conclòs.

 

Related Articles

Back to top button