Pérez: “Si el PP vol seguir denunciant les decisions del Consell, que ho faça amb els seus recursos i no amb els dels alacantins”

EUPV aplaudeix la Llei de Mancomunitats que proposa la Generalitat i la seua prioritat enfront de les obsoletes diputacions provincials

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, ha denunciat la utilització sistemàtica de la institució alacantina per a fer oposició en les Corts Valencianes, obviant el paper fonamental d’oposició que haurien d’exercir les seues 31 diputats. “Després de la denúncia dels decrets de Turisme, Esport i Plurilingüisme, el PP contínua enfrontant-se a la Generalitat des de la Diputació d’Alacant, ara per la proposta de la Llei de Mancomunitats”, ha assegurat.

Pérez afirma que les denúncies jurídiques en l’oposició “costen diners als partits polítics en qualsevol institució pública, però amb l’acostumat joc de “trileros” polític del PP, les denúncies de l’oposició en les Corts Valencianes les està subvencionant la Diputació d’Alacant”. Segons ha manifestat la portaveu del grup provincial d’EUPV, “els populars realitzen aquestes actuacions amb càrrec a les arques dels alacantins i beneficiant-se tot el PP de la Comunitat Valenciana, des de Vinaròs fins al Pilar de la Horadada.

“El recurs contra els decrets de Turisme i Esport ja va costar als veïns d’Alacant 18.000 euros, encara no sabem el que ens costarà la denúncia pel decret de Plurilingüisme i ara ens ficaran en una altra denúncia en contra de la nova la Llei de Mancomunitats”. “Fins a on pretén arribar la poca vergonya del PP de la Diputació d’Alacant i, en concret, del seu president, César Sánchez?”, s’ha preguntat la diputada.

La dirigent de la formació d’esquerres assegura que una de les línies bàsiques d’un nou model d’estat des d’IU-EUPV “ha sigut fomentar la unió solidària entre els territoris segons les seues necessitats hídriques, vertebradores i econòmiques”. Per tant, “la nova Llei de Mancomunitats de la Generalitat la considerem un vertader encert que permetrà avançar sobre aquesta qüestió sobre la qual anteriors governs no han volgut prendre partit”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button