Rodríguez: “No és de rebut que els valencians hàgem de seguir pagant les conseqüències de la nefasta gestió duta a terme pel PP”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha valorat de manera “molt negativa” el fet que la secció tercera de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem haja desestimat el recurs de la Generalitat contra l’acord del Govern de Mariano Rajoy de repercutir l’abonament de la sanció de quasi 19 milions d’euros imposada per la Unió Europea per falsejament dels comptes públics durant diferents governs populars al capdavant del Consell. “Han sigut tantes les barbaritats que ha fet el PP al llarg dels més de 20 anys que fins i tot ara, fora del Consell, els valencians i valencianes han de seguir pagant les greus irregularitats, alguna cosa que ens sembla absolutament injust”, ha afirmat el dirigent.

Per a Rodríguez, la responsabilitat d’aquestes actuacions polítiques totalment immorals també l’ha d’assumir el govern Central. “L’Executiu de Rajoy no fa més que donar l’esquena al País Valencià quant a inversions i finançament es refereix i, a més, ara pretén seguir castigant-nos amb el cobrament d’una sanció per una irregular actuació realitzada per ex presidents del Consell que, a més, pertanyen al seu mateix partit polític”, ha assegurat el coordinador d’EUPV, qui ha afegit que no és de rebut “el maltractament al que estem sotmesos des de Madrid”.

És més, -ha continuat- “la gestió realitzada pel PP en aquest cas és tan sols un exemple clar de l’ús que fan els populars de les institucions públiques, és a dir, les usen per a l’interès particular en benefici propi o dels seus coneguts en comptes de para l’interès general i açò és alguna cosa que es demostra cada dia amb els diferents casos de corrupció que salten a la llum”.

Finalment, el màxim responsable de la formació d’esquerres ha indicat com a important el fet que encara estiga pendent la fallada del Tribunal de Justícia de la Unió Europea plantejat per Espanya en contra de la pròpia sanció. “No és de rebut que els valencians hàgem de seguir pagant les conseqüències de la nefasta gestió duta a terme pels populars al capdavant del Consell. Ens mereixem seguir creixent, invertint a millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans”, ha conclòs.

 

Show More

Related Articles

Back to top button