Rodríguez: “El canvi de nom de RTVV és una simple ocurrència que el que amaga és una privatització encoberta de part del servei”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, després de conèixer hui que el consell rector de la nova Radiotelevisió Valenciana va aprovar ahir convocar un concurs per a cercar un nou nom al nou ens públic, ha assenyalat que, més enllà de considerar que es tracta d’una “simple ocurrència nova” d’aquest Consell, el que en realitat s’amaga darrere “és el que ja hem denunciat en anteriors ocasions i que no és una altra cosa que una privatització en tota regla de part de la programació fins als aspectes tècnics durant les emissions en proves”.

Així mateix, Rodríguez ha insistit que, més enllà del canvi de nom d’una marca ja consolidada, alguna cosa que no ens sembla que siga la solució més intel·ligent i al que ens oposem totalment ja que considerem que no és necessari, estem convençuts que açò també suposa un perill per al control democràtic”.

Per al coordinador d’EUPV, “el què realment necessita el poble valencià és un mitjà de comunicació públic, cent per cent al servei de les necessitats del País Valencià, i tot açò sense oblidar-nos d’atendre les reivindicacions dels extreballadors i treballadores”. “Tornem a insistir que el que s’està fent és obrir les portes de la privatització de la cadena pública abans de posar-se en marxa, fet que ens sembla molt greu”, ha conclòs Rodríguez.

Show More

Related Articles

Back to top button