EU denuncia que el PP li lleva el despatx en l’edifici provincial per a donar-li-ho al trànsfuga

Pérez: “Encara que se’ns expulse de l’immoble, anem a seguir molt d’a prop els passos del PP en la seua gestió diària al capdavant de la Diputació d’Alacant”

La diputada provincial d’EUPV, Raquel Pérez, ha denunciat la decisió de l’equip de govern provincial dirigit per César Sánchez d’expulsar a la formació d’esquerres de l’edifici que alberga la Diputació d’Alacant en l’avinguda de l’Estació per a situar en el mateix a Fernando Sepulcre, diputat i regidor de Ciutadans que va abandonar el seu partit convertint-se en un trànsfuga en aferrar-se a les seues dues actes com a càrrec públic i recolzant al PP per a aconseguir la majoria absoluta dels populars. “Una vegada més no ens sorprèn l’actitud del PP que l’única cosa que pretén amb aquesta reestructuració de despatxos és mantenir a tota l’oposició fora de l’edifici principal de la Diputació Provincial d’Alacant”, ha assegurat Pérez.

Per a la dirigent alacantina, “el fet que el PP seguisca protegint al trànsfuga Sepulcre, mantenint-ho prop de l’equip de govern, l’única cosa que demostra per part dels populars és una actitud mesquina i roina”. “Com és possible que el PP seguisca preferint donar recer en l’edifici d’aquesta institució a un trànsfuga? És que el que pretén Sánchez és tenir-ho a prop per a controlar-ho i donar-li les ordres oportunes que li asseguren la seua continuïtat?, s’ha preguntat la diputada.

Raquel Pérez, per contra, ha assenyalat que encara que s’envie a EUPV a un altre despatx en el carrer Tucumán, “anem a seguir molt a  prop la presa de decisions i la gestió dels populars al capdavant de la Diputació d’Alacant i a continuar vigilants ja que aqueixa és nostra principal labor d’oposició”.

Related Articles

Back to top button