Raquel Pérez: “El PP ha de deixar a un costat el repartiment de cromos i posar-se a treballar en benefici de la ciutadania”

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, ha considerat “lamentable” la imatge que el PP en aquesta institució està donant de cara a l’exterior. En concret, Pérez s’ha referit al fet que l’administració provincial siga notícia per una batalla interna del propi PP i no pel treball que exerceix amb l’objectiu d’aconseguir millores en tots els municipis que conformen la província alacantina.

“No sé a què estan jugant els populars però el que han de tenir clar és que el repartiment de vicepresidències no és un simple repartiment de croms i la imatge que s’està donant amb aquest tipus de maniobres no beneficia en absolut a la imatge que ha de traslladar una institució com és la Diputació d’Alacant”, ha afirmat la dirigent de la formació d’esquerres.

“El PP està utilitzant les institucions públiques, en concret la Diputació, per a resoldre batalletes internes i organitzatives del seu propi partit”, ha assenyalat Raquel Pérez, qui ha afegit que, com ha succeït sempre, “els populars han premiat amb butaca de diputat o diputada a aquells que organitzativament ho meresqueren i no com a part d’una labor de servei públic, doncs generalment ha sigut el responsable de l’organització de la província el president d’aquesta institució”.

La diputada alacantina ha exigit al president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, “al fet que tall definitivament aquest tipus d’actuacions i a posar-se a treballar de debò, sobretot quant als pressupostos per a 2017 es refereix, punt que és de vital importància si es vol fer una vertadera tasca que beneficie a la ciutadania”.

“Si existeixen renyines entre ells no és ètic solucionar-les amb canvis de croms institucionals, a costa dels alacantins i alacantines. Han de deixar-se de competicions per a escalar internament i posar-se a treballar per les ciutadanes i ciutadans, gestionant els recursos econòmics en benefici de les xicotetes localitats”, ha conclòs la diputada provincial.

Show More

Related Articles

Back to top button