Rodríguez aplaudeix les polítiques en matèria de serveis socials i remunicipalització aplicades pels regidors de Callosa de Segura a l’Ajuntament

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha mantingut aquest matí una reunió amb els regidors de la formació d’esquerres a Callosa de Segura, Antonia Cascales, Rubén Manresa i Ismael Ballester, municipi de la Vega Baixa on Esquerra Unida forma part de l’equip de govern amb competències tan importants com a Hisenda, Medi Ambient, Serveis Socials, Igualtat, Joventut, Esports i Contractació i Serveis Públics. Aquesta visita ha sigut la primera de d’altres que té previstes realitzar Rodríguez a les diferents comarques de tot el País Valencià com a nou màxim dirigent d’aquesta formació.

“Iniciem aquesta nova etapa d’EUPV amb la visita a Callosa de Segura amb l’objectiu de mostrar tot el nostre suport a les polítiques que estan duent a terme els nostres regidors en l’Ajuntament d’aquesta localitat de la Vega Baixa”, ha afirmat David Rodríguez, qui ha destacat les importants polítiques que està desenvolupant la formació d’esquerres per a donar una solució als problemes dels veïns i veïnes d’aquesta localitat davant els greus casos d’emergència social que pateixen, entre ells, la falta d’habitatges socials.

Segons ha explicat el coordinador d’EUPV, “venim d’una etapa negra del PP en la qual es realitzava una assignació de manera irregular d’aquests habitatges a canvi de vots i favors, sense oblidar que les que es van construir estan en zones on no hi havia un pla general d’ordenació urbana, fet que provoca en l’actualitat problemes d’insalubritat, de guetos i habitabilitat”.

Per tant, -ha continuat Rodríguez- “demanem a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que prenga cartes en l’assumpte i que incloga a Callosa de Segura en el seu Pla de Dignificació de l’Habitatge Social”.

Remunicipalització de serveis

Així mateix, el dirigent de la formació d’esquerres també ha aplaudit les polítiques dels regidors d’EUPV encaminades a la remunicipalització de serveis fonamentals com és la recollida de la brossa, així com l’impuls d’una banca pública municipal, “un vertader instrument per a generar dinamisme econòmic i atendre les necessitats d’emergència social dels veïns i veïnes d’aquest municipi de la Vega Baixa”.

La igualtat i inclusió de la dona en l’esport o el medi ambient i l’agricultura són uns altres dels punts importants que s’han tractat en aquesta primera presa de contacte.

Related Articles

Back to top button