Rodríguez: “L’abstenció del PSOE obri la porta al PP també al País Valencià”

Per a EUPV, “és totalment incomprensible que el PSOE haja permès que se’ns torne a menysprear ja que se seguirà amb l’infra finançament valencià”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha mostrat hui el seu rebuig i la seua decepció davant la submissió final del PSPV al conjunt de forces que han fet canviar la promesa del PSOE de no facilitar mai un Govern del PP. Per al dirigent de la formació d’esquerres, amb la decisió d’ahir del Comitè Federal del PSOE “no solament es facilita quatre anys més de retallades brutals, atur massiu, explotació laboral i salaris de misèria, sinó que a més, deixa clar que Ximo Puig ha facilitat que, una vegada més, el País Valencià siga arraconat en aquelles inversions d’infraestructures que són capitals, com, per exemple, el Corredor Mediterrani”.

En aquesta mateixa línia, Rodríguez ha insistit que amb aqueix vot favorable al PP, “el senyor Puig ha renunciat a aconseguir el finançament que de manera urgent necessita el nostre País”. La sanitat, l’educació i la dependència queden així exposades a les retallades que el Govern de Rajoy començarà a aplicar en no més de tres setmanes”, ha afegit.

És més –ha continuat el coordinador d’EUPV- “hi havia alternativa de progrés per l’esquerra, però el PSOE ha decidit no escoltar a la societat ni a les seues bases i aquesta decisió pot tenir conseqüències en governs locals i, sobretot, en el govern autonòmic on governen els socialistes en coalició, ja que es produiran evidents contradiccions entre el govern de Madrid i l’autonòmic”.

Així mateix, David Rodríguez ha indicat que l’abstenció del PSOE que donarà el govern al PP de Mariano Rajoy “demostra que ha guanyat l’IBEX 35 i l’oligarquia i que, a més, els socialistes són còmplices de les polítiques econòmiques i de la corrupció”.

Per al dirigent de la formació d’esquerres, “és totalment incomprensible que el PSOE haja permès que es torne a menysprear al País Valencià ja que amb Rajoy se seguirà amb l’infra finançament valencià i més polítiques contra la classe treballadora”.

A diferència del PSOE i del PSPV, David Rodríguez ha manifestat que EUPV té molt clar que “mai permetrà que governe el PP en els ajuntaments valencians, i tampoc que s’apliquen les polítiques austericides a les quals el PSOE i el PSPV han obert les portes, que comptaran amb la resposta i la mobilització en els carrers i les institucions”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button