XÀTIVA UNIDA RESTAURARÀ L’ANTIGA ESTACIÓ

Xàtiva Unida considera necessari rehabilitar l’antiga estació de tren per tal de crear un espai artístic.

Xàtiva Unida ha explicat que una de les mesures que portarà endavant és la restauració de l’antiga estació de trens, un edifici que, segons Amor Amorós, “ha perdut el tren de la seua revitalització en els darrers anys malgrat els anuncis d’intervenció”. La candidata a l’alcaldia ha reivindicat la necessitat de mantenir el patrimoni monumental, ja que aquest és, i ha de continuar sent, una senya d’identitat de la ciutat. Així mateix, per a Xàtiva Unida el patrimoni cal posar-lo en valor donant-li un ús i, per això, “l’antiga estació albergarà un espai artístic educatiu i de treball”, ha afegit Amorós.
La formació d’esquerres ha posat de manifest la mancança d’espais públics vinculats a l’art. El projecte contempla, d’una banda, aules d’escultura i de pintura i, de l’altra, tallers individuals en què els i les joves aprenents de les arts plàstiques podran tenir un espai privatiu en què desenvolupar la seua creativitat. “D’aquesta manera -ha dit Amor Amorós- a més de la conservació del patrimoni es contribuirà a cohesionar els barris, en aquest cas el nord-est, amb la implantació de serveis públics”.

“Una pregunta per a Amor” és l’acte que la formació ha organitzat per al dijous 25. L’acte està obert a la ciutadania i serà el proper dijous a les 19’30h a la placeta de la Telefónica. L’alcaldable Amor Amorós contestarà a totes les preguntes que les persones presents formulen.

Related Articles

Back to top button