Esquerra Unida Biar: “La mitjana de l’avinguda d’Alacant ha dividit el poble en dos mentre altres projectes queden al caixó de l’oblit”

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut donar la nostra opinió sobre diferents aspectes que trobem importants per al poble sobre l’última plenari ordinari de l’Ajuntament de Biar. Des d’EUPV valorem que és tònica general entre els governs del Partit Popular mamprendre amb les millores urbanístiques quan s’acosta el període electoral, si bé és cert que amb gran desencert s’ha dividit a Biar en dos –pel que fa al trànsit-, per la mitjana construïda a l’avinguda d’Alacant –infraestructura que està sota titularitat de la Diputació d’Alacant-. I no només això, entenem que l’Equip de Govern conservador en cap cas ha comptat amb l’opinió del poble per fer entendre a la institució provincial d’estes demandes mitjançant un mecanisme de participació ciutadana. Una vegada més, els governs del Partit Popular se centren en projectes “visibles”, mentre altres àrees necessàries per al poble resten al caixó de l’oblit.

Així mateix, Esquerra Unida mostra el seu suport al Centre Excursionista de Biar (CEB) i l’Associació Naturalista “El Reconco” en la seua demanda de parar les llicències d’obres a les Plantes Solars Fotovoltaiques (PSF), al ser una competència municipal, i replantejar-nos quin model energètic necessitem, impulsant una comunitat energètica local i “allunyar així el nostre meravellós entorn dels interessos de les grans multinacionals que busquen enriquir-se de la seua destrucció” per generar una energia a desenes de kilòmetres del nostre poble.

Related Articles

Back to top button