Alberto Torralba Campos es presentarà de nou com a cap de llista d’EUPV a Paiporta.

Dissabte dia 5 l’assemblea d’Esquerra Unida Paiporta va elegir Alberto Torralba Campos per a encapçalar la candidatura d’aquesta formació en les municipals de maig de 2023.

Alberto Torralba ja va formar part de la Junta de govern de l’Ajuntament de Paiporta durant el mandat 2015-2019 fent-se càrrec de la responsabilitat de la regidoria de Cultura, festes, l’Auditori, Biblioteca i Museu de la Rajoleria.

Aquesta formació ha denunciat i lamenta el retrocés que hi ha hagut en aquesta àrea de l’Ajuntament en l’actual període en el qual Esquerra Unida no té competències en la corporació municipal.

El candidat Alberto Torralba ha manifestat la seua satisfacció pel recolzament que ha rebut de la seua assemblea i es compromet a treballar de valent per a aconseguir una forta representació en la nova corporació municipal, “formarem una candidatura de dones i homes compromesos amb la justícia social, la igualtat, la preservació del nostre territori i la nostra cultura, així com, amb el nostre entorn mediambiental i els serveis públics de qualitat”.

“En les pròximes setmanes ens reunirem amb altres formacions de l’esquerra de Paiporta per tal d’aconseguir un front comú que pare la dreta en aquest municipi i les accions polítiques que causen un retrocés democràtic al nostre poble”, ha manifestat el recent nomenat candidat.

Related Articles

Back to top button