Esquerra Unida pregunta per les alternatives per a la gent jove de Biar o pel futur ús de l’antiga fàbrica de la munyiqueria

En forma de vídeos curts de dos minuts de durada des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de gener i febrer del present any. Pel que fa al primer valorem positivament el suport a la moció de la Plataforma pel Futur de l’agricultura, tot recordant alguns dels problemes importants per al sector primari, com ara la sobreexplotació dels aqüífers de la nostra zona, el poc interés per part de la gent jove per ocupar-se en esta professió o els projectes de plantes fotovoltaiques que per instal·lar-se durant no menys de 30 anys necessiten arrencar abans els cultius.

D’altra banda, en el plenari de febrer valorem positivament l’aprovació un any més per part del plenari de Biar de la moció pel 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, tot recordant la contínua existència del “sostre de vidre”, que fa que moltes dones no ocupen llocs punters en l’àmbit empresarial o altres, o bé com la pandèmia ha agreujat la situació de moltes dones.

També hem obert un nou espai on poder recollir les preguntes del poble i formular-les, com ara si s’ha de donar alternatives per a l’oci de la gent jove, especialment després dels incidents de la nit del 19 al 20 de febrer, o pel futur ús de l’edifici de l’antiga “munyiqueria”, adquirit per l’Ajuntament de Biar al preu de 300.000 €.

Related Articles

Back to top button