Microcrèdits

Les vostres aportacions són essencials perquè puguem sufragar la pròxima campanya electoral mantenint el nostre compromís de no tornar a recórrer a préstecs bancaris i el pots fer subscrivint un microcrèdit.

Què és exactament un microcrèdit? Es tracta d’un préstec a Esquerra Unida que et serà retornat íntegrament una vegada rebem les subvencions electorals. Per a subscriure-ho, n’hi ha prou amb seguir aquests tres senzills passos:

  1. Imprimir, emplenar i signar el model de contracte del microcrèdit a EUPV que pots descarregar des del següent enllaç.
  2. Realitzar una transferència de la quantia que vulgues (a partir de 50€)* a nom d’Esquerra Unida en el compte següent: IBAN ES72 2100 0736 0722 0057 2911
    El concepte de la transferència ha de ser “PRESTAMO ELECTORAL MUNICIPALES” i és molt important que indiques el teu nom complet i el teu DNI/NIF/NIE en la informació de l’ingrés.
  3. Enviar o bé una còpia escanejada de tots dos documents o bé fotos de les dues pàgines del contracte i del justificant de la transferència bancària a la bústia del correu electrònic: microcreditos@eupv.org

Una vegada rebem el correu electrònic amb els documents i comprovem que tot està correcte, el microcrèdit quedarà formalitzat i et serà retornat tan prompte com rebem les subvencions electorals. Aquestes subvencions estan regulades en l’article 133.4 de la Llei orgànica de Règim Electoral General (LOREG) i solen pagar-se entre 6 i 12 mesos després de la jornada electoral.

Si tens qualsevol pregunta o consulta sobre el procés per a realitzar el microcrèdit, no dubtes a escriure’ns a microcreditos@eupv.org o telefonar-nos al 963 84 18 88

Una salutació i moltes gràcies per endavant.

Campanya de Microcrèdits d’Esquerra Unida.

microcreditos@eupv.org

*S’estableix un mínim de 50€ per microcrèdit degut a les despeses bancàries que comporta la devolució d’aquests.

Back to top button