Unides Podem-Esquerra Unida presenta el seu pla de govern per a transformar Borriana.

Sota el lema “Valentia per a Transformar Borriana” la coalició Unides Podem-Esquerra Unida ha fet públic el programa electoral que inclou 174 mesures en 17 eixos programàtics, que esdevé un vertader pla de govern per a la legislatura 2023-2027.

  • María Martínez “estem davant d’un pla de govern que serà l’inici de la transformació de Borriana que tants anys ha necessitat el poble i la seua gent”.
  • Luis Hidalgo “estem davant del programa més complet d’aquestes eleccions a Borriana. S’ha fet pensant en com millorar la vida al nostre poble i com fer-lo un lloc més viu.”

Per a la coalició d’esquerres, el canvi de signe polític produït al 2015 no ha complit amb les expectatives d’impuls i regeneració que s’esperava, i s’ha fet una política seguidista de gestió sense atraure noves inversions ni oportunitats per a les borrianeres i borrianers.

El pla de govern presentat té una especial dedicació al model econòmic local i a la generació d’ocupació en el municipi per evitar que continue sent una ciutat dormitori. D’aquesta manera es contempla un Pla de Desenvolupament Industrial Sostenible i un altre per a la Dinamització́ Econòmica per a incentivar el Comerç Local i les Activitats Empresarials, tenint en compte un desenvolupament sostenible i respectuós al l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per la ONU.

Per que fa al turisme local, UP-EU proposa un canvi del model turístic per a diversificar i desestacionalizar l’oferta i l’ocupació de la ciutat, compatible amb una ciutat energèticament neta. En aquest sentit, UP-EU proposa la constitució de comunitats energètiques locals per a aconseguir preus assequibles per les famílies treballadores de Borriana introduint el concepte de democràcia energètica.

La candidatura encapçalada per María Martínez, i Luís Hidalgo, primera i segon en la llista electoral, posen especial èmfasi en les propostes per a la joventut, amb un pla d’emancipació juvenil que propicie que la visió jove i els problemes que els afecten tinguen una consideració transversal en les polítiques públiques municipals, i s’aborden el greus problemes d’atur juvenil i l’accés a l’habitatge.

El document complet es pot consultar en https://bit.ly/Programa_UP_EUPV_Borriana

Related Articles

Back to top button