Unides Podem – Esquerra Unida s’adhereix al manifest per un tercer Botànic

Héctor Illueca i Rosa Pérez Garijo es reuneixen amb alguns dels principals autors del manifest “Volem i necessitem un tercer Botànic”, com ara Vicent Maurí i Joan Sifre, històrics d’Intersindical i CCOO.

Unides Podem – Esquerra Unida, a través dels seus dos màxims representants, s’han adherit al manifest “Volem i necessitem un tercer Botànic”, impulsat per un grup de persones vinculades als moviments socials, sindicals i polítics del País Valencià.


Héctor Illueca i Rosa Pérez s’han reunit durant la jornada del divendres 28 d’abril amb alguns dels seus integrants, com Joan Sifre i Vicent Maurí, històrics de CCOO i Intersindical, per a reivindicar objectius i metes comunes: una pròxima legislatura progressista, d’esquerres, valencianista, feminista, ecologista i inclusiva. En definitiva, un tercer Botànic divers i plural, on siguen presents tots els colors de l’esquerra valenciana.


El manifest valora positivament les dues legislatures dels governs botànics que han canviat les polítiques fetes durant dues dècades de governs conservadors. Segons indiquen els seus creadors, “es tracta d’un canvi substancial en les formes i el fons de fer política, que va ser possible, en gran part, per l’impuls valent, ferm i decidit d’una part important de la societat valenciana que és va mobilitzar per a defensar els drets dels valencianes i valencians entre el 1995 i el 2015; una etapa caracteritzada per unes polítiques favorables a les èlits econòmiques, a una minoria de la nostra societat, i amb nombrosos casos de corrupció”.

Related Articles

Back to top button