Unides Podem-Esquerra Unida presenta la seua candidatura a Borriana

Els membres de la candidatura per a renovar la corporació municipal de Borriana estaran acompanyats per Héctor Illueca, Vicepresident 2n del Consell i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per la coalició d’Unides Podem-Esquerra Unida.

El pròxim divendres 21 d’abril a les 18:30 h. la confluència presentarà la seua candidatura en el saló de plens de l’Ajuntament de Borriana. En esta especial ocasió, també participaran les candidates a les Corts Valencianes per la circumscripció de Castelló, Marisa Saavedra, que encapçala la llista i que actualment ocupa un escó al Congrés del Diputats en representació de la província, i Silvia Peris, número 4 de la llista autonòmica.

En aquest primer acte de la coalició, la candidata a l’alcaldia de Borriana i membre de Podem, María Martínez, també estarà acompanyada per Luís Hidalgo, que recentment va ser triat màxim representant del col·lectiu d’Esquerra Unida per als comicis de maig, i que ocupa el 2n lloc en la candidatura.

«Amb tu, sumem»

Sota aquest lema, la primera coalició formada per Podem i Esquerra Unida a Borriana dóna inici a la precampanya i enceta una programació d’actes i difusions que tindran per objectiu donar a conèixer les 45 propostes que han sigut la base de l’acord electoral entre les dos formacions per a transformar Borriana, així com el programa electoral, un document que esdevindrà una vertadera eina per a traslladar a la ciutat de Borriana l’experiència de les polítiques progressistes impulsades pel govern del Botànic per al benefici de la majoria de les persones de la nostra ciutat.

L’acte serà presentat per l’ex-sotssecretari autonòmic en la Generalitat Valenciana, i coordinador d’EU Borriana, Cristian Veses.

Related Articles

Back to top button