Esquerra Unida condemna l’atemptat contra la casa de Carles Bayarri, regidor per Cercle-Idea i activista a Alginet

Durant la matinada de dissabte a diumenge es va botar foc a un contenidor davant la casa del regidor i activista Carles Bayarri, provocant greus danys a la seua propietat. Esquerra Unida mostra el seu suport a Bayarri pel que sembla un acte premeditat per la seua condició de polític.

Esquerra Unida mostra la seua més rotunda condemna i manifesta el seu suport al regidor i activista de Xúquer Viu a Alginet, Carles Bayarri, que ha patit un greu atemptat contra el seu domicili particular la matinada de dissabte a diumenge. L’organització d’esquerres denuncia la gravetat d’uns fets que semblen “premeditats, per la seua condició de polític”.

Bayarri és regidor i portaveu a l’Ajuntament d’Alginet per la coalició Cercle-Idea (Idea, Podem i EUPV), i un membre destacat de l’organització ecologista Xúquer Viu.

Rosa Pérez Garijo, coordinadora general d’Esquerra Unida, ha qualificat els fets com a “extremadament greus”, i espera que “s’esclarisquen els fets al més prompte possible”. En aquest sentit. Pérez Garijo considera que “s’han traspassat totes les línies roges possibles”, i que l’acció ha de ser “denunciada, i condemnada per qualsevol demòcrata”.

Related Articles

Back to top button