Cada dia és 8 de març.

Mari Carmen Paredes, membre de la candidatura de Guanyar Alcoi

És 8 de març, dia Internacional de la Dona. Un dia de lluita de les dones treballadores especialment davant dels atacs que el moviment FEMINISTA rep. Queda molt per arribar a la plena igualtat, però no seríem on som sense el recorregut de tantes i tantes dones, presents en la nostra memòria i orgull de la lluita feminista.

Ni un pas enrere, enfront dels discursos feixistes, masclistes i paternalistes. És el nostre deure reforçar l’educació de les nostres filles i fills, educar en igualtat i corresponsabilitat, perquè volem societat justa per a totes les persones. Totes les persones tenen cabuda en la lluita feminista independentment de la seua classe, ètnia, raça, edat, sexe, gènere, identitat o orientació sexual, hi cabem totes.

Participem per a construir un canvi de paradigma per la plena igualtat d’oportunitats per al conjunt social, som moltes i diverses, cuidem-nos i fem-nos costat.

Volem justícia i llibertat, poder eixir al carrer sense por. Per això, hem de treballar per una ciutat feminista i més igualitària en tots els àmbits. Hem d’aconseguir una ciutat viva on puguem participar de tot el que passa en ella sense cap impediment. Hem de treballar fermament perquè qualsevol discriminació deixe d’existir. Hem de construir des del diàleg i sense deixar de costat cap àmbit: canvi climàtic, serveis socials, sanitat, educació… Hi ha molta feina a fer i molts reptes per a assolir el millor per al conjunt de la ciutadania. És necessària la implicació de la societat i aquesta ciutat en particular necessita avançar, obrir les finestres i que entre l’aire fresc.

El 8 de març eixim al carrer, sense oblidar que les dones som part fonamental de la societat, de forma crítica i activa. Les dones, el 8 de març, prenem la veu.

És la veu del FEMINISME que pretén una societat igualitària, lliure, on viure en PAU.

Dones! Lluitem pels nostres drets!

Perquè 8 de març és cada dia!

Related Articles

Back to top button