Esquerra Unida Borriana tria a Luis Hidalgo per a encapçalar la candidatura per a l’alcaldia

L’assemblea local del col·lectiu Esquerra Unida Borriana, amb ple acord entre els seus membres presents, ha triat al jove politòleg Luís Hidalgo Cano, estudiant a l’UV, com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig vinent.


El jove borrianer ha subratllat que “és un honor enorme representar al meu col·lectiu, els agraïsc profundament la confiança i els assegure fer tot el que estiga a la meua mà per estar a l’altura de la responsabilitat que suposa representar també la veu de les borrianeres i borrianers a l’Ajuntament”. Ha recordat que “Esquerra Unida representa el canvi, ja que, després d’anys d’immobilisme del bipartidisme, primer, i del PSPV i Compromís, després, es fa ja l’hora de canviar realment per a millor la vida dels veïns i veïnes de Borriana” i que sempre estaran per la labor de confluir en projectes més amples “si es posa per davant la millora del benestar del poble borrianer”.

Al mateix temps, assenyala que “és hora que canvien coses al poble: malgrat que el PSPV i Compromís han governat ja 8 anys, no han encetat ni una mesura progressista en favor de les veïnes i veïns”. Hidalgo a més, ha volgut recordar que “l’actual equip de govern no vetlla per l’interés general quan deixa de reclamar en temps i forma 32 milions d’euros a la promotora del PAI Golf Sant Gregori. Tot això repercuteix a empobrir una ciutat que té futur però que necessita d’un pla, cosa que l’actual consistori mostra no tindre amb cada errada consecutiva”.

Per altra banda, el coordinador local, Cristian Veses, ha valorat que “el projecte d’Esquerra Unida per a Borriana és il·lusionant perquè representa les ganes de la gent d’un canvi real per al poble”. Veses ha manifestat que “Borriana es troba des de fa dècades, i amb distints governs, en la paràlisi, veient passar les oportunitats i sense noves inversions mentre les poblacions veïnes aprofiten les oportunitats que el govern del Botànic proporciona com la captació de fons europeus de recuperació per a fer de la ciutat més sostenible i compatible amb les persones”.

Related Articles

Back to top button