Pérez Garijo compareix com a testimoni en el judici de la peça dels “zombis” en les empreses públiques Imelsa i Ciegsa

La consellera i coordinadora general d’Esquerra Unida nega que es modificara el pendrive que va originar Imelsa, i afirma que la denúncia que es va presentar era “molt extensa i estava molt treballada”. “Sabia que tenia una bomba”, ha apuntat, i ha insistit que en el pendrive hi havia més documentació a més dels enregistraments.

Rosa Pérez Garijo, denunciant del ‘cas Taula’, i actual consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha comparegut com a testimoni en el judici per les peces separades B i F de la causa, que se celebra davant la secció segona de l’Audiència Provincial de València. Pérez Garijo va aportar en 2014 a la Fiscalia Anticorrupció sent diputada provincial d’Esquerra Unida, els àudios que va gravar en secret durant anys Marcos Benavent, autodenominat ‘ionqui dels diners’, aleshores gerent de l’empresa pública Imelsa de la Diputació de València.
De nou, Pérez Garijo reivindica el paper fiscalitzador que va jugar Esquerra Unida contra la corrupció, i el seu paper clau en la resolució d’un extens procés judicial contra la cúpula del Partit Popular valencià, per la qual es comencen a conèixer les primeres penes: “van ser molts anys de treball per a presentar la denúncia, analitzant enregistraments i recopilant centenars de proves”.

Related Articles

Back to top button